Naša Mala Priča

 • IDEJA

  Vrtić “Kućica Maštalica” je porodični vrtić, koji se nalazi u mirnom, zelenom delu naselja Petlovo brdo, ulica Gočka 2/3. Naš mali vrtić nastao je kao potreba njegovih osnivača da ljubav, topli ambijent i zdravu sredinu za rast i razvoj mališana stvorimo i održimo kao temelj naše „Kućice Maštalice“. Preneli smo duh našeg srećnog detinjstva u prostorije vrtića i maštom obojili svaki kutak naše kućice. Tako je nastala naša “Kućica Maštalica”. Želja nam je da prenesemo našim mališanima čari našeg detinjstva i podstaknemo ih da rastu i razvijaju se u što bolje ljude.

 • REALIZACIJA

  Naš vrtić svoj koncept bazira na ponudi kvalitetnog vaspitno obrazovnog rada sa decom na osnovu posmatranja i praćenja deteta. Svako dete se posmatra kao individua sa različitim potrebama, interesovanjima, željama.

 • TIM

  Osnivači, kao i ceo stručni tim, čine mlade i vedre osobe sa puno energije i želje za radom. Negujemo i gradimo dobru saradnju sa roditeljima u smislu dobre komunikacije i uvida roditelja u postignuća deteta, njegovo napredovanje i sva dešavanja u vrtiću.

 • NAŠ SVET MAŠTE

  Posetite nas i zakoračite u svet mašte zajedno sa nama, učinute da vaše dete bude srećno!

UPIŠITE VAŠEG MALIŠANA U NAŠ VRTIĆ

MIŠLJENJE RODITELJA

“Children see magic because they look for it. This daycare helps provide that for them!”

CHELY FREDA

“They don’t handicap your children by making it easy. They strive to help them for themselves”

ANITA NOVAK

NAŠI PARTNERI

AKO STE ZAINTERESOVANI, OBRATITE NAM SE

Slanjem upita putem ove forme možete saznati više o našim uslugama i aktivnostima.